Steklenka za pitje vode
Bodite dobrodelni

Stilska steklenka za vaše boljše počutje

Steklenka adijoplastenka.si je izdelana v Steklarni Hrastnik, iz enega najčistejših stekel na svetu, ki slovi po popolnem kristalnem sijaju in je povsem brez primesi težkih kovin. Steklo se lahko neskončno reciklira in tako ne obremenjuje okolja.

Ob nakupu vsake steklenke prejmeš eno brezplačno, ki jo potem lahko podariš naprej. S tem pomagaš spodbujati pogostejše pitje čiste vode, skrbeti za čisto okolje in ohranjati Slovenijo lepo tudi za prihodnje rodove. 1 EUR od vsake prodane steklenke adijoplastenka.si bo namenjen v dobrodelne namene.

  • Volumen steklenke adijoplastenka.si je 700 ml, kar je približno enako volumnu ene buteljke vina.
  • Steklenka adijoplastenka.si je oblikovana in proizvedena v Sloveniji, v Steklarni Hrastnik, podjetju z več kot 160-letno tradicijo v razvoju in proizvodnji steklene embalaže.
  • Teža steklenke adijoplastenka.si je 525 g, kar ustreza teži približno dveh velikih jabolk
  • Tisk na steklenkah adijoplastenka.si je iz UV organskih eko barv.
  • Zamašek je iz bukovega lesa.
  • Tudi priloženi list papirja prihaja iz trajnostnih virov.
  • Embalaža steklenke adijoplastenka.si je elegantna in funkcionalna in je izdelana iz recikliranega papirja. Zapira se na inovativen način, brez plastike in lepila in ja prav tako slovenski izdelek.

Kako steklenka nastaja v Steklarni Hrastnik?
Kupiš 2 podariš 2

Prednosti uporabe steklenke adijoplastenka.si

Poskrbimo za zadostno hidracijo

Z rednim pitjem vode smo bolj zdravi, produktivni in se bolje počutimo. Veliko glavobolov in slabega počutja izvira iz dehidracije.

Varujemo okolje

Steklenke je narejena iz izjemno čistega stekla Steklarne Hrastnik in je brez primesi težkih kovin. Steklo lahko neomejeno recikliramo, zato ne obremenjuje okolja.

Prihranimo

Slovenija ima eno najkvalitetnejših pitnih voda na svetu. Pitje vode iz vodovodnega omrežja je do 2000-krat cenejše kot iz plastenke. Voda pa je okusnejša in čistejša.

Eno kupimo, eno podarimo

Za vsako kupljeno steklenko prejmemo eno brezplačno, ki jo potem podarimo naprej. Poleg tega je 1 EUR od vsake prodane steklenke namenjen za dobrodelne namene.

Ekološka embalaža brez plastike v lični darilni škatli